tisdag 5 mars 2013

En månad

En månad är han idag, vart har den tiden tagit vägen? Dagarna bara rusar förbi och han växer ordentligt, tom jag ser det nu.

Bloggar återigen från mobilen och får inte till att lägga upp en redan tagen bild. Har många inlägg i huvudet men därifrån till att sätta mig framför datorn är det svårt att få tiden att räcka till för. Men det kommer att bli bättre med det ju större lillkillen är och vi får in våra rutiner.
Inser att han egentligen är enkel, han har själv kommit in i rutinen med mat var tredje timme och somnar inom en halvtimme i vagnen på dagarna med lite vaggning och istoppande av napp.

Idag ruckades sov- och matrutinerna pga att vi var iväg på föräldraträff i em, vilket resulterat i att han varit vaken i över 4 h ikväll. Har precis fått honom till att somna, hoppas nu att han sover minst 3 h för det är han i stort behov av.

Träffen var trevlig med bra info och genomgång och utlärning av spädbarnsmassage. Idag vart det massage av ben, fötter och rumpan. Nästföljande två ggr fortsätter utlärningen med massage av överkroppen.

1 kommentar:

  1. TÄNK vad snabbt tiden går. En månad redan.
    underbart att allt går så bra för er bägge.
    Härligt.
    Förstår om datortiden måste stå tillbaka nu.
    Helt naturligt.
    Ha det så fint!!

    SvaraRadera